0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Revisie van uw aircocompressor

Home » Aircocompressor revisie

Is de aircocompressor van uw Opel aan een revisie toe? Dan bent u Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot op de juiste plaats. Onze experts demonteren, reinigen en reviseren uw aircocompressor zodat u zeker weet dat uw compressor goed werkt. Zo bent u verzekerd van een koele auto op de warmste dagen.

Uw aircocompressor functioneert optimaal na een revisie

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw aircocompressor optimaal functioneert met een vakkundige revisie. Nadat alle onderdelen van de compressor gecontroleerd en eventueel gerepareerd zijn, monteren onze experts deze terug in uw auto en vullen ze uw systeem met nieuw koelmiddel. Vervolgens wordt uw airco grondig getest zodat u zeker weet dat deze goed functioneert. Wilt u ook andere onderdelen van uw Opel laten reviseren door onze experts? U kunt gerust bij ons terecht voor een vakkundige revisie van verschillende onderdelen, zoals:

Breng uw auto langs voor een revisie

Wilt u een revisie inplannen voor uw aircocompressor? Onze specialisten zijn u graag van dienst. Maak een afspraak voor ons contactformulier in te vullen of bereik ons telefonisch via 0499 – 57 45 74. U kunt ook gerust contact met ons opnemen om vragen te stellen over onze revisies en onze andere diensten.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!