0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Dynamo voor een Opel in regio Eindhoven

Home » Dynamo Opel

Is de dynamo van uw Opel auto aan vervanging of reparatie toe en wilt u deze bij een gespecialiseerde werkplaats in regio Eindhoven laten uitvoeren? Bij Hans de Haas Auto-onderdelen weten wij hier wel raad mee! Wij kunnen u zowel aan een nieuwe dynamo helpen als ook de oude dynamo van uw Opel auto repareren in onze werkplaats in de omgeving van Eindhoven. Afwijkende modellen reviseren we binnen één dag met uitsluitend kwaliteitsonderdelen. Service, kwaliteit en deskundigheid: daar staat Hans de Haas Auto-onderdelen om bekend!

Laat de Dynamo van uw Opel auto deskundig repareren in onze werkplaats in regio Eindhoven

De levensduur van auto-onderdelen wordt steeds langer. Daar hebben wij op ingespeeld door een tweede bedrijfstak op te richten, namelijk de revisie van auto-onderdelen. Wij repareren allerlei kostbare onderdelen van bijna alle bekende automerken, maar zijn sterk gespecialiseerd in Duitse automerken. Ook hebben we een groot assortiment in onze werkplaats in de omgeving van Eindhoven aan nieuwe auto-onderdelen van Opel en diverse andere merken waaronder de dynamo’s, remblokken, filters, stuurhuizen en nog veel meer. Deze nieuwe onderdelen zijn uit voorraad leverbaar voor Opel modellen tot 20 jaar oud. U kunt van de kwaliteit van onze producten op aan, want wij leveren alleen kwaliteitsonderdelen.

Laag geprijsd door een slim inkooptraject

Hoge kwaliteit voor een laag prijsje, dat is wat u bij Hans de Haas Auto-onderdelen terugvindt. Wij leveren alleen producten waar wij voor 100% achter staan. U kunt bij onze werkplaats in Oirschot terecht voor een advies op maat voor uw auto. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via de telefoonnummers 06 – 204 907 04 of 0499 – 57 45 74.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!