0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Uw dynamo reviseren

Home » Reviseren dynamo

De specialisten van Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot reviseren vakkundig de dynamo van verschillende Opel-modellen. Onze experts zorgen ervoor dat uw dynamo grondig gecontroleerd en onderhouden wordt zodat u hier nog jarenlang van profiteert. Zijn uw onderdelen beschadigd? Dan zorgen onze specialisten ervoor dat deze vervangen worden.

Het reviseren van uw dynamo heeft veel voordelen

Om ervoor te zorgen dat de accu van uw auto altijd goed opgeladen blijft, is het essentieel dat uw dynamo naar behoren functioneert. U controleert of uw dynamo goed werkt door deze regelmatig te laten reviseren. Een revisie van uw dynamo is goedkoper dan uw dynamo volledig laten vervangen en een gereviseerde dynamo werkt net zo goed als een nieuw exemplaar. Door uw dynamo te laten reviseren, verlengt u bovendien de levensduur van uw autobatterij. Wilt u meteen ook andere onderdelen van uw Opel laten reviseren? De specialisten van onze garage reviseren verschillende onderdelen, zoals:

Breng een bezoek aan onze garage

Wilt u de dynamo van uw Opel laten reviseren of wilt u andere onderdelen, zoals de ABS-unit van een Opel Corsa, laten controleren? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of om uw vragen te stellen over onze diensten. Bereik ons telefonisch via 0499 – 57 45 74 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!