0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis voor een oldtimer

Home » Stuurhuis oldtimer

Een passend stuurhuis voor een oldtimer vinden kan een uitdaging zijn, maar bij Hans De Haas Auto-onderdelen wordt die zoektocht een plezierige ervaring. Elk stuurhuis in ons assortiment is grondig gecontroleerd en gereviseerd, zodat we u uitsluitend onderdelen van topkwaliteit aanbieden. Ons aanbod is divers, waarbij elk stuk vakmanschap de authenticiteit en charme van uw oldtimer accentueert en bevordert.

Alles omtrent het stuurhuis van uw oldtimer

Of u nu een stuurhuis wilt kopen of uw huidige stuurhuis wilt laten repareren of controleren, wij zijn uw vertrouwde partner. Elk stuurhuis voor een oldtimer in ons assortiment is zo gereviseerd dat het functioneert als nieuw, waardoor de rijke historie en elegantie van uw voertuig behouden blijven. De expertise van onze stuurhuisspecialisten strekt zich uit tot verschillende typen voertuigen. Of u nu een liefhebber bent van klassieke auto’s of op zoek bent naar een stuurhuis voor een camper, wij bieden maatwerk oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Maak een afspraak met onze specialisten

Een bezoek aan onze garage is de eerste stap naar het herstellen of behouden van de majesteit van uw oldtimer. Onze experts staan klaar om u te ontmoeten, uw behoeften te bespreken en gedetailleerde informatie te verstrekken over onze onderdelen en werkzaamheden. Neem contact met ons op via ons contactformulier of via 0499 – 57 45 74 en maak een afspraak.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!