0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Reparatie stuurhuis

Home » Reparatie stuurhuis

Hans de Haas Auto-onderdelen zorgt voor een professionele reparatie van het stuurhuis van uw auto. U kunt ook voor een revisie ervan bij ons terecht, maar soms is dit niet geheel noodzakelijk. Een reparatie kan dan voldoende zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij lekkages of geluiden van het stuurhuis. Onze specialiteit ligt voornamelijk bij Duitse auto’s, vooral van het merk Opel. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we onze klanten de beste kwaliteit auto-onderdelen kunnen bieden. Door ons efficiënte inkooptraject kunnen we onze klanten daarnaast ook nog een zeer scherpe prijs bieden.

Reparatie van het stuurhuis van uw auto laat u aan een professional over

Een reparatie van een stuurhuis is niet slechter of beter dan een compleet nieuw stuurhuis. Wij testen onze gereviseerde onderdelen altijd uitgebreid in onze testbak voordat het onderdeel weer wordt gebruikt. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van onze gerepareerde onderdelen dat wij ook op deze auto-onderdelen een heel jaar garantie bieden! Alle onderdelen verlaten onze werkplaats in perfecte staat. Naast revisies hebben wij ook nieuwe auto-onderdelen voor onze klanten beschikbaar mocht daar bij nader inzien toch meer behoefte aan zijn. U kunt bij ons terecht voor stuurhuizen van verschillende auto’s, zoals De Suzuki Swift.

Laat uw stuurhuis direct repareren

Heeft u behoefte aan meer informatie voor de reparatie van het stuurhuis van uw auto? Of wilt u uw stuurhuis laten reviseren? Onze specialisten staan voor u klaar om u van een geheel kosteloos technisch advies en ondersteuning te voorzien. U kunt daarvoor onze werkplaats in Oirschot bezoeken of ons even bellen via 0499 – 57 45 74. Wij helpen u graag!

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!