0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Aircopomp Opel

Home » Aircopomp Opel

Een goede kwaliteit aircopomp van Opel koopt u bij Hans de Haas Auto-onderdelen. Wij zijn specialist op het gebied van Opel onderdelen en richten ons als groothandel op de verkoop van gereviseerde en nieuwe onderdelen. Met onze jarenlange ervaring kunt u voor Opel auto-onderdelen uitstekend terecht bij Hans de Haas Auto-onderdelen!

Aircopomp Opel uit voorraad leverbaar

Ons bedrijf is van oorsprong gespecialiseerd in het verkopen van Opel auto-onderdelen aan garages in heel Nederland en België. Daarom kunnen wij bijna alle onderdelen voor gangbare Opel modellen tot 20 jaar oud uit onze voorraad leveren. Ons assortiment nieuwe Opel onderdelen bestaat uit onder andere aircopompen, filters, remblokken en nog veel meer. Ook voor gereviseerde Opel onderdelen kunt u bij Hans de Haas Auto-onderdelen terecht. Wij reviseren onder andere een Opel stuurkolom, stuurhuis, stuurpomp, dynamo en nog veel meer! Ook een aircopomp van Opel hoort daarbij.

Scherpe prijs

Een aircopomp van Opel koopt u bij Hans de Haas voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zorgen voor een slim inkooptraject, waardoor u van onze lage prijzen kunt profiteren! Heeft u interesse in onze Opel auto-onderdelen? U kunt ons bereiken op de telefoonnummers 0499 – 57 45 74 of 06 – 204 907 04. Voor een gratis technisch advies of ondersteuning kunt u ook bij onze werkplaats in Oirschot langskomen. Wij helpen u graag verder.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!