0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurkolom Opel Corsa

Voor een stuurkolom van een Opel Corsa komt u naar Hans de Haas Auto-onderdelen. Of u nu een nieuwe stuurkolom zoekt of dat u uw huidige onderdeel wilt laten repareren, wij weten er raad mee! Een revisie van de stuurkolom behoort ook tot de mogelijkheden. Wij houden er een klantvriendelijke benadering op na. U kunt dus ook echt rekenen op onze service. Wij zijn dé groothandel voor alle Opel onderdelen. De stuurkolommen kunnen wij voor alle Opel modellen leveren. We beschikken over een ruime voorraad, waardoor een snelle levering is gegarandeerd. Bovendien voorzien wij u van deskundig advies op maat, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Stuurkolom voor de Opel Corsa: diverse typen en modellen

Bij Hans de Haas Auto-onderdelen vindt u een stuurkolom voor de Opel Corsa. Ook voor andere Opel modellen hebben wij het juiste stuurkolom. Dit onderdeel is één van de belangrijkste onderdelen van het stuursysteem van de auto. Wij kunnen het stuurkolom in uw Opel Corsa vervangen, repareren of reviseren en u verzekeren dat het gehele stuursysteem weer optimaal werkt. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, service en deskundigheid.

Uitvoerige tests worden altijd uitgevoerd

Wanneer we aan de slag gaan met de stuurkolom voor uw Opel Corsa, zorgen we er altijd voor dat deze uitgebreid getest is. Allen zo kunnen we de kwaliteit garanderen. Wij beschikken over de juiste testbanken om diverse tests uit te voeren. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0499 – 57 45 74 of 06 – 204 907 04. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats! Maak direct een afspraak!

N

garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

kosteloos technisch advies

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!