0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis sprinter

Voor een stuurhuis voor een Mercedes Sprinter gaat u naar Hans de Haas Auto-onderdelen! Wij zijn specialist op het gebied van auto-onderdelen. Onze groothandel verkoopt zowel nieuwe als gereviseerde onderdelen voor Mercedes auto’s. Door onze service, kwaliteit en deskundigheid onderscheiden wij ons van andere autobedrijven.

Een nieuw of gerepareerd stuurhuis voor een Sprinter

Bijna alle nieuwe auto-onderdelen van modellen tot 20 jaar oud hebben wij beschikbaar in onze voorraad. Wij verkopen onze onderdelen aan garagebedrijven in heel Nederland en België. Ons assortiment kwaliteitsproducten omvat onder andere stuurhuizen, filters, stuurkolommen en nog veel meer. Naast onze nieuwe onderdelen, zijn wij ook gespecialiseerd in het reviseren van kostbare auto-onderdelen, zoals een stuurhuis en dynamo voor een sprinter. Wanneer wij een auto-onderdeel reviseren, halen we deze deskundig uit elkaar en wordt deze volledig gereviseerd. Daarmee is een gerepareerd auto-onderdeel bij ons net zo goed als een nieuw auto-onderdeel. Wij testen de gerepareerde onderdelen voor de zekerheid altijd in onze testbak, zodat we u altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Uitgebreide garantieperiode

Zowel op onze nieuwe als gereviseerde auto-onderdelen bieden we onze klanten een uitgebreide garantieperiode van één heel jaar. Mocht er binnen deze tijd toch nog iets gerepareerd moeten worden aan het stuurhuis van uw Mercedes Sprinter, dan zullen wij dat kosteloos voor u uitvoeren. Dat is de service die u van Hans de Haas Auto-onderdelen kunt verwachten. Kom langs bij onze werkplaats in Oirschot of bel ons op via 06 – 204 907 04 of 0499 – 57 45 74 voor extra informatie.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!