0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis Mercedes Sprinter

Home » Stuurhuis sprinter

Voor een stuurhuis voor een Mercedes Sprinter gaat u naar Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot! Wij zijn specialist op het gebied van auto-onderdelen. Onze groothandel verkoopt zowel nieuwe als gereviseerde onderdelen voor Mercedes auto’s. Door onze service, kwaliteit en deskundigheid onderscheiden wij ons van andere autobedrijven.

Een nieuw of gerepareerd stuurhuis voor een Sprinter

Bijna alle nieuwe auto-onderdelen van modellen tot 20 jaar oud hebben wij beschikbaar in onze voorraad. Wij verkopen onze onderdelen aan garagebedrijven in heel Nederland en België. Ons assortiment kwaliteitsproducten omvat onder andere stuurhuizen, filters, stuurkolommen en nog veel meer. Naast onze nieuwe onderdelen, zijn wij ook gespecialiseerd in het reviseren van stuurhuizen en andere kostbare auto-onderdelen, zoals een dynamo voor een Sprinter. Wanneer wij een auto-onderdeel reviseren, halen we deze deskundig uit elkaar en wordt deze volledig gereviseerd. Daarmee is een gerepareerd auto-onderdeel bij ons net zo goed als een nieuw auto-onderdeel. Wij testen de gerepareerde onderdelen voor de zekerheid altijd in onze testbak, zodat we u altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Neem contact op met onze specialisten

Zowel op onze nieuwe als gereviseerde auto-onderdelen, zoals een stuurhuis van een Mercedes Vito, bieden we onze klanten een uitgebreide garantieperiode van één heel jaar. Mocht er binnen deze tijd toch nog iets gerepareerd moeten worden aan het stuurhuis van uw Mercedes Sprinter, dan zullen wij dat kosteloos voor u uitvoeren. Dat is de service die u van onze garage kunt verwachten. Kom langs bij onze garage of bel ons op via 0499 – 57 45 74 voor extra informatie.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!