0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuizen uit voorraad leverbaar.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Home » Stuurhuizen

Wij onderscheiden ons als stuurhuisspecialist van anderen door een combinatie van kwaliteit, service en niet te vergeten deskundigheid. Zo leveren wij uitsluitend stuurhuizen waar wij 100% achterstaan. Dit wil zeggen dat wij niet twijfelen over functionaliteit en kwaliteit van de onderdelen. De gereviseerde onderdelen die wij gebruiken worden dan ook nauwkeurig uit elkaar gehaald, onderzocht en getest. Vandaar dat wij ook een uitgebreide garantie durven te geven op alle stuurhuizen die bij ons vandaan komen. Zowel nieuw als revisie! 

Wat maakt ons een echte stuurhuisspecialist?

Hans de Haas Auto-onderdelen kan zichzelf een echte stuurhuisspecialist noemen, want onze medewerkers over een enorme hoeveelheid knowhow op het gebied van dit auto-onderdeel en de revisie ervan. De meeste stuurhuizen kennen voor ons al lang geen geheimen meer. Klanten kunnen daarom altijd bij onze stuurhuisspecialist terecht voor technisch advies en ondersteuning. Kosteloos natuurlijk! Mede dankzij een uiterst klantvriendelijke benadering weten wij nieuwe klanten keer op keer voor de lange termijn aan ons te binden. Voor ons is dat gegeven de belangrijkste graadmeter voor succes!

Kennis, ervaring en een snelle service 

Neem contact op met Hans de Haas Auto-onderdelen en wij bekijken met u wat we voor u kunnen betekenen. U profiteert niet alleen van de kennis en ervaring van een stuurhuisspecialist, maar ook van een razendsnelle service. De gereviseerde onderdelen zijn namelijk altijd op voorraad en kunnen meteen worden toegepast. Maak een afspraak met ons door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0499 – 57 45 74.

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust eens langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!