0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Wij zijn uw stuurhuisspecialist

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Home » Stuurhuizen

Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot onderscheidt zich als stuurhuisspecialist van anderen door een combinatie van kwaliteit, service en niet te vergeten, deskundigheid. Zo leveren wij uitsluitend stuurhuizen waar wij 100% achterstaan. Dit wil zeggen dat wij niet twijfelen over functionaliteit en kwaliteit van de onderdelen. De gereviseerde onderdelen die wij gebruiken, worden dan ook nauwkeurig uit elkaar gehaald, onderzocht en getest. Vandaar dat wij ook een uitgebreide garantie durven te geven op alle stuurhuizen die bij ons vandaan komen. Zowel nieuw als gereviseerd!

Wat maakt ons een echte stuurhuisspecialist?

Onze garage kan zichzelf een echte stuurhuisspecialist noemen, want onze medewerkers beschikken over een enorme hoeveelheid kennis op het gebied van het stuurhuis en de revisie ervan. De meeste stuurhuizen kennen voor ons al lang geen geheimen meer. Klanten kunnen daarom altijd bij ons als stuurhuisspecialist terecht voor technisch advies en ondersteuning. Kosteloos natuurlijk! Mede dankzij een uiterst klantvriendelijke benadering weten wij nieuwe klanten keer op keer voor de lange termijn aan ons te binden. Voor ons is dat gegeven de belangrijkste graadmeter voor succes! U kunt bij ons terecht voor stuurhuizen van diverse merken en modellen, zoals:

Maak een afspraak met onze experts

Neem contact op met onze garage en wij bekijken met u wat we voor u kunnen betekenen. U profiteert niet alleen van de kennis en ervaring van een stuurhuisspecialist, maar ook van een razendsnelle service en eerlijke prijzen. De gereviseerde onderdelen zijn namelijk altijd op voorraad en kunnen meteen worden toegepast. Maak een afspraak met ons door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0499 – 57 45 74.

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust eens langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!