0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuur verschil Opel Corsa

Los het stuur verschil van uw Opel Corsa op en schakel de expertise van Hans de Haas Auto-onderdelen in! Merkt u verschil tijdens een krachtinspanning bij het sturen? Dan kan er sprake zijn van een stuur verschil. Wij verhelpen dit probleem in onze werkplaats! Met onze jarenlange ervaring weten wij onze klanten tevreden te houden door nieuwe en gereviseerde onderdelen voor Opel te verkopen.

Stuur verschil van uw Opel Corsa verminderen met gereviseerde stuurhuizen

Wij zien dat auto-onderdelen van een dergelijke kwaliteit zijn dat de levensduur van deze onderdelen steeds langer wordt. Daarom hebben wij ons, naast de verkoop van nieuwe auto-onderdelen, ook op de revisie van auto-onderdelen gericht. Wij reviseren voor alle bekende automerken (voornamelijk Duitse merken):

  • Stuurkolommen
  • Stuurhuizen
  • Alle andere kostbare onderdelen

Onze specialisatie ligt vooral bij de Duitse automerken. Om het stuur verschil van uw Opel Corsa op te lossen, kunt u bij onze werkplaats langskomen. Wij zullen dan kijken of wij uw huidige stuurhuizen kunnen reviseren of dat u een nieuw auto-onderdeel nodig heeft. Wij kunnen uit voorraad leveren, dus wij hebben hoe dan ook direct een oplossing voor u beschikbaar.

Kwaliteit, deskundigheid en service

Bij Hans de Haas Auto-onderdelen kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en service van onze diensten en producten. Wij geven zelfs op al onze auto-onderdelen, zowel nieuwe als gereviseerde, één jaar garantie. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van onze revisies. Heeft u last van een stuur verschil bij uw Opel Corsa en wilt u graag een deskundig advies over een mogelijke oplossing? Onze specialisten staan voor u klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. Uiteraard geheel vrijblijvend. Kom langs bij onze werkplaats in Oirschot of bel ons op de telefoonnummers 0499 – 57 45 74 of 06 – 204 907 04.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!