0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurverschil Opel Corsa

Home » Stuur verschil Opel Corsa

Los het stuurverschil van uw Opel Corsa op en schakel de expertise van Hans de Haas Auto-onderdelen in! Merkt u verschil tijdens een krachtinspanning bij het sturen? Dan kan er sprake zijn van een stuurverschil. Wij verhelpen dit probleem in onze werkplaats! Met onze jarenlange ervaring weten wij onze klanten tevreden te houden door nieuwe en gereviseerde onderdelen voor Opel te verkopen.

Stuurverschil van uw Opel Corsa verminderen met gereviseerde stuurhuizen

Wij zien dat auto-onderdelen van een dergelijke kwaliteit zijn dat de levensduur van deze onderdelen steeds langer wordt. Daarom hebben wij ons, naast de verkoop van nieuwe auto-onderdelen, ook op de revisie van auto-onderdelen gericht. Wij reviseren voor alle bekende automerken stuurhuizen en andere onderdelen. Onze specialisatie ligt vooral bij de Duitse automerken. Om het stuurverschil van uw Opel Corsa op te lossen, kunt u bij onze werkplaats langskomen. Wij zullen dan kijken of wij uw huidige stuurhuizen kunnen reviseren of dat u een nieuw auto-onderdeel nodig heeft. Wij kunnen uit voorraad leveren, dus wij hebben hoe dan ook direct een oplossing voor u beschikbaar.

Maak een afspraak bij onze garage

Bij Hans de Haas Auto-onderdelen kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en service van onze diensten en producten. Wij geven zelfs op al onze auto-onderdelen, zowel nieuwe als gereviseerde, één jaar garantie. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor onze stuurkolommen. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van onze revisies. Heeft u last van een stuurverschil bij uw Opel Corsa en wilt u graag een deskundig advies over een mogelijke oplossing? Of bent u op zoek naar een ABS-unit voor uw Opel Corsa? Onze specialisten staan voor u klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. Uiteraard geheel vrijblijvend. Kom langs bij onze werkplaats in Oirschot of bel ons op de telefoonnummers 0499 – 57 45 74.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!