0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurkolom Opel Meriva

Bij Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot vindt u een hoge kwaliteit stuurkolom voor uw Opel Meriva. Door onze klantvriendelijke benadering hebben wij al vele tevreden klanten aan ons mogen binden. Ook u kunt rekenen op de service van Hans de Haas Auto-onderdelen. Kom gerust eens langs bij onze werkplaats voor een gratis technisch advies over de stuurkolom van uw Opel Meriva.

Stuurkolom, stuurhuis, stuurpomp en dynamo voor de Opel Meriva

Van oudsher is onze garage gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe Duitse auto-onderdelen, maar sinds geruime tijd richten wij ons ook op revisie van auto-onderdelen. Dit vanwege de steeds langer wordende levensduur van deze onderdelen. In onze werkplaats reviseren wij onder meer verschillende stuurpompen. Wij leveren alleen onderdelen waar wij voor de volle 100% achter staan. Deskundigheid, service en kwaliteit, dat is wat u van Hans de Haas Auto-onderdelen kunt verwachten!

Informeer naar onze onderdelen en diensten

Is de stuurkolom van uw Opel Meriva aan een revisie toe? Of wilt u liever een nieuwe stuurkolom? Het kan allemaal bij onze professionele garage. Onze specialisten voorzien u graag van een advies zodat u de beste optie voor uw auto kunt kiezen. U kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie, bijvoorbeeld over onze diverse diensten. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0499 – 57 45 74.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!