0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Opel onderdelen Tilburg

Alle soorten Opel onderdelen in de buurt van Tilburg zijn bij Hans de Haas Auto-onderdelen uit voorraad leverbaar. Wij zijn een groothandel die gericht is op de verkoop en revisie van onderdelen voor Opel. Daarom hebben wij de meeste Opel onderdelen in ons assortiment direct voor u beschikbaar.

Hans de Haas: dé specialist voor Opel onderdelen in de buurt van Tilburg

Wij hebben zowel nieuwe als revisies onderdelen voor u beschikbaar. Deze revisie auto-onderdelen doen niet onder voor geheel nieuwe onderdelen. Nadat wij de onderdelen deskundig uit elkaar hebben gehaald en hebben gereviseerd, testen we deze uitgebreid in onze testbank. Alleen wanneer de test 100% positief is, leveren wij dit auto-onderdeel aan een klant. Daarom geven we, naast onze nieuwe Opel auto-onderdelen, ook op de gereviseerde onderdelen één heel jaar garantie. Deskundig, kwalitatief en servicegericht, zo staat Hans de Haas Auto-onderdelen bij haar klanten bekend.

Technisch advies en ondersteuning

Dankzij onze jarenlange ervaring met Opel onderdelen in de buurt van Tilburg en Eindhoven, hebben deze onderdelen voor onze specialisten al lang geen geheimen meer. Heeft u dus een vraag over een specifiek onderdeel van uw auto of wilt u graag een deskundig advies over onze mogelijkheden, kom dan gerust langs bij onze werkplaats in Oirschot of bel ons op het nummer 0499 – 57 45 74 of 06 – 204 907 04. Onze specialisten voorzien u geheel kosteloos van nuttige informatie over Opel onderdelen bij u in de buurt van Tilburg.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

 

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!