0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Groothandel Opel onderdelen

Hans de Haas Auto-onderdelen is dé groothandel in Nederland en België voor allerlei soorten Opel onderdelen. Wij zijn specialist op het gebied van Opel onderdelen en hebben al meer dan 35 jaar ervaring in de auto-onderdelen verkoop. Van oudsher verkopen wij alleen nieuwe Opel auto-onderdelen aan garagebedrijven, maar sinds enige tijd voeren wij ook revisies van onderdelen uit.

Hans de Haas is dé groothandel voor alle soorten Opel onderdelen

Wij hebben, als groothandel van Opel onderdelen, voor alle Opel modellen tot 20 jaar de juiste nieuwe onderdelen in onze voorraad direct beschikbaar. Technische onderdelen en elektronische onderdelen, maar ook een breed assortiment aan remblokken, filters, distributiesets en wiellagers. Wij hebben altijd kwaliteitsonderdelen van Opel beschikbaar voor u. Door een slim inkooptraject kunnen wij de prijzen voor onze onderdelen zeer laag houden. En daar profiteert u van!

Specialist van Duitse merken

Ook wanneer een Opel auto-onderdeel gerepareerd moet worden bent u bij Hans de Haas, groothandel van Opel onderdelen, aan het juiste adres. Sinds enige tijd voeren wij ook reparaties van Opel onderdelen uit en soms ook voor auto-onderdelen van andere Duitse merken. Duitse automerken zijn immers onze specialiteit. Ook bij onze revisies staan de punten kwaliteit, service en deskundigheid voorop. Wij bieden, net als bij onze nieuwe auto-onderdelen, een garantieperiode van één jaar aan. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Bel ons dan via 0499 – 57 45 74 of 06 – 204 907 04.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!