0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis Ford Ka

Hans de Haas Auto-onderdelen helpt u snel en eenvoudig aan een nieuw of gereviseerd stuurhuis voor uw Ford Ka. Wij onderscheiden ons van anderen door onze combinatie van deskundigheid, service en kwaliteit. Wij leveren uitsluitend onderdelen waar we voor de volle 100% achterstaan. Daarom geven wij ook een heel jaar garantie op al onze onderdelen!

Een nieuw of gereviseerd stuurhuis voor Ford Ka

In onze eigen werkplaats halen wij gebruikte auto-onderdelen uit elkaar en reviseren deze vervolgens. Zo geven wij onderdelen een tweede leven, maar niet zonder de werking uitgebreid te testen. Zo kunnen wij u de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. Daarom geven wij ook op al onze gereviseerde auto-onderdelen een garantieperiode van maar liefs één jaar. Mocht er in die periode toch iets kapotgaan aan het stuurhuis van uw Ford Ka, zullen wij dit kosteloos voor u oplossen. Dat is de kwaliteit, service en deskundigheid van Hans de Haas Auto-onderdelen!

Gespecialiseerd in Duitse merken

Hans de Haas Auto-onderdelen is gespecialiseerd in Duitse automerken. Van oorsprong is Ford een Amerikaans bedrijf, maar omdat de meeste Ford auto’s voor de Europese markt in Duitsland worden gemaakt hebben onze monteurs ook veel verstand van Ford auto’s. Dus bent u op zoek naar een nieuw of gereviseerd stuurhuis voor uw Ford Ka, kies dan voor de kwaliteit van Hans de Haas Auto-onderdelen. U kunt bij onze werkplaats in Oirschot terecht voor een kosteloos technisch advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0499 – 57 45 74 of 06 – 204 907 04.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!