0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis Ford Ka

Home » Stuurhuis Ford Ka

Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot helpt u snel en eenvoudig aan een nieuw of gereviseerd stuurhuis voor uw Ford Ka. Wij onderscheiden ons van anderen door onze combinatie van deskundigheid, service en kwaliteit. Wij leveren uitsluitend onderdelen waar we voor de volle 100% achterstaan. Daarom geven wij ook een heel jaar garantie op al onze onderdelen!

Een nieuw of gereviseerd stuurhuis voor Ford Ka

In onze eigen werkplaats halen wij gebruikte auto-onderdelen uit elkaar en reviseren deze vervolgens. Zo geven wij onderdelen een tweede leven, maar niet zonder de werking uitgebreid te testen. Daarom geven wij ook op al onze gereviseerde auto-onderdelen een garantieperiode van maar liefs één jaar. Mocht er in die periode toch iets kapotgaan aan het stuurhuis van uw Ford Ka, zullen wij dit kosteloos voor u oplossen. Bent u op zoek naar stuurhuizen voor andere auto’s? U vindt bij ons ook stuurhuizen van andere automerken en modellen, zoals:

Informeer naar onze onderdelen

Onze garage is gespecialiseerd in Duitse automerken. Van oorsprong is Ford een Amerikaans bedrijf, maar omdat de meeste Ford-auto’s voor de Europese markt in Duitsland worden gemaakt, hebben onze monteurs ook veel verstand van Ford-auto’s. Dus bent u op zoek naar een nieuw of gereviseerd stuurhuis voor uw Ford Ka, kies dan voor de kwaliteit van Hans de Haas Auto-onderdelen. U kunt bij onze werkplaats terecht voor een kosteloos technisch advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0499 – 57 45 74 of stuur een bericht via ons contactformulier.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!