0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Revisie van uw stuurhuis

Home » Revisie stuurhuis

Een professionele revisie van het stuurhuis van uw auto, of van aparte onderdelen zoals de stuurpomp, laat u uitvoeren bij Hans de Haas Auto-onderdelen in Oirschot. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland en Vlaanderen, bijvoorbeeld wanneer u uw stuurhuis wilt reviseren nabij Hasselt. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een stuurhuisrevisie wanneer u zich bijvoorbeeld in Turnhout of Hoogstraten bevindt. Enige tijd geleden hebben wij ons, naast de verkoop van auto-onderdelen, ook op de bedrijfstak van het reviseren van auto-onderdelen gericht. Deze onderdelen zijn niet van echt te onderscheiden en u krijgt er een langdurige garantie op. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van een gereviseerd stuurhuis.

Een revisie voor een stuurhuis laat u door onze specialisten uitvoeren

In onze werkplaats halen wij de onderdelen op een deskundige manier uit elkaar om deze van boven tot onder te reviseren. Een stuurhuis wordt dan ook zeer nauwkeurig door ons onderzocht voordat het daadwerkelijk wordt gereviseerd. Daarna wordt ieder onderdeel van het stuurhuis nog uitgebreid getest in onze speciale testbank om de kwaliteit van het specifieke onderdeel en van de revisie te kunnen garanderen. Een gereviseerd stuurhuis verlaat in perfecte staat onze werkplaats, waardoor onze stuurhuisspecialisten u met een gerust hart een garantieperiode van één heel jaar kunnen geven. Onze garage staat immers niet voor niets bekend om de hoge kwaliteit, service en deskundigheid. Wij weten raad met een stuurhuisrevisie en ook voor andere onderdelen kunt u gerust bij ons terecht. U kunt bij ons bovendien terecht voor een vakkundige reparatie van uw stuurhuis.

Bestel uw auto-onderdelen

Wij zijn een groothandel die hoofdzakelijk Opel auto-onderdelen aan garagebedrijven in heel Nederland en België verkoopt. Bijna alle Opel-onderdelen jonger dan 20 jaar zijn uit onze voorraad leverbaar, dus de revisie van uw stuurpomp en/of van andere onderdelen is door ons snel geregeld. Ook onderdelen van sommige andere Duitse merken, zoals stuurhuizen van BMW, zijn in ons assortiment te vinden. Wilt u binnenkort een stuurhuisrevisie laten uitvoeren? Bel ons dan via 0499 – 57 45 74, vul het contactformulier in of kom langs in onze werkplaats in Oirschot voor meer informatie en advies. Onze specialisten vertellen u graag meer over de kosten van een stuurhuisrevisie.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!