0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Revisie stuurhuis

Home » Revisie stuurhuis

Een professionele revisie van het stuurhuis van uw auto, of van aparte onderdelen zoals de stuurkolom of stuurpomp, laat u uitvoeren bij Hans de Haas Auto-onderdelen. Enige tijd geleden hebben wij ons, naast de verkoop van nieuwe auto-onderdelen, ook op de bedrijfstak van het reviseren van auto-onderdelen gericht. Deze onderdelen zijn niet van echt te onderscheiden en u krijgt dezelfde garanties als op onze nieuwe producten. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van een gereviseerd stuurhuis.

Een revisie voor een Opel stuurhuis of dynamo laat u door onze specialisten uitvoeren

In onze werkplaats halen wij de onderdelen op een deskundige manier uit elkaar om deze van boven tot onder te
reviseren. Een stuurhuis wordt dan ook zeer nauwkeurig door ons onderzocht voordat het daadwerkelijk wordt gereviseerd. Daarna wordt het onderdeel van het stuurhuis, bijvoorbeeld een stuurkolom, nog uitgebreid getest in onze speciale testbank om de kwaliteit van het specifieke onderdeel en van de revisie te kunnen garanderen. Een gereviseerd stuurhuis verlaat in perfecte staat onze werkplaats, waardoor wij u met een gerust hart een garantieperiode van één heel jaar kunnen geven. Hans de Haas Auto-onderdelen staat immers niet voor niets bekend om de hoge kwaliteit, service en deskundigheid. Wij weten raad met de revisie van een stuurhuis, stuurkolom of andere onderdelen en leveren een perfect gereviseerd product!

Wij leveren in heel België en Nederland

Wij zijn een groothandel die hoofdzakelijk Opel auto-onderdelen aan garagebedrijven in heel Nederland en België verkoopt. Bijna alle nieuwe Opel onderdelen jonger dan 20 jaar zijn uit onze voorraad leverbaar, dus de revisie van uw stuurkolom, stuurpomp en/of van andere onderdelen is door ons snel geregeld. Ook onderdelen van sommige andere Duitse merken zijn in ons assortiment te vinden. Wilt u binnenkort een revisie van het stuurhuis van uw auto laten uitvoeren? Bel ons dan via 0499 – 57 45 74, vul het contactformulier in of kom langs in onze werkplaats in Oirschot voor meer informatie en advies.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!