0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis voor de Opel Vivaro

Home » Stuurhuis Opel Vivaro

Een stuurhuis voor Opel, of het nu een Vivaro of Agila is, vindt u bij Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot. Wij zijn een onderhoudsbedrijf met een specialisme in de revisie van stuurhuizen van vrijwel ieder automerk, niet in het minst van Opel. De Vivaro en de Agila zijn auto’s die nog altijd veel gereden worden, ondanks dat de meeste exemplaren van deze modellen niet langer nieuw geproduceerd worden. Een stuurhuis reparatie van een Opel Vivaro of Agila is dan ook een klus die is weggelegd voor een specialist. Deze vindt u bij Hans de Haas Auto-Onderdelen. Wij specialiseren ons sinds jaar en dag in stuurhuizen voor dit merk. Ons personeel heeft enorm veel kennis over onder andere deze modellen.

Een stuurhuis voor de Opel Vivaro is bij ons uit voorraad leverbaar

Wij kunnen stuurhuizen voor de meeste gangbare modellen direct uit voorraad leveren. Dat betekent dat u nooit lang hoeft te wachten voordat u weer kunt rijden met uw Opel. Bovendien krijgt u bij onze garage een uitgebreide garantie. Wij staan achter onze producten en vinden het zeer belangrijk dat de kwaliteit goed is. Wanneer bijvoorbeeld het stuurhuis van uw Opel Agila of Vivaro toch kapot gaat, kunt u bij ons terecht voor een deskundige reparatie. In onze ruime werkplaats zorgen wij ervoor dat uw auto weer zo goed als nieuw wordt en u nog lang rondrijdt in het voertuig. U kunt bij ons ook terecht voor stuurpompen, zoals een stuurpomp voor de Opel Meriva.

Kies voor een nieuw stuurhuis of een reparatie voor uw Opel Agila

Heeft u ook interesse in een nieuw stuurhuis voor uw Opel Vivaro of Agila? Of is het stuurhuis van uw Opel Agila aan een reparatie toe? Neemt u dan vooral contact met ons op via telefoonnummer 0499 – 57 45 74. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze vestiging voor een kop koffie. Hier vertellen we u meer over onze werkwijze en de mogelijkheden en geven we resultaatgericht advies. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Maak snel een afspraak en kom meer te weten over de diensten van onze garage.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!