0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

De kosten van een stuurhuisrevisie

Home » Stuurhuisrevisie kosten

Bij Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot laat u een stuurhuisrevisie uitvoeren zonder verborgen kosten. Wanneer u uw stuurhuisrevisie bij onze garage laat uitvoeren, ontvangt u altijd een duidelijk overzicht van de kosten. Bovendien profiteert u bij ons van snelle service met een revisie die binnen één dag wordt uitgevoerd.

Wat gaat uw stuurhuisrevisie kosten?

Op voorhand is het lastig te zeggen wat een stuurhuisrevisie gaat kosten. De prijs van de revisie van een stuurhuis hangt af van verschillende factoren, zoals het merk en model van uw auto en het type stuurhuis. Sommige auto’s hebben complexere stuurhuizen dan anderen, waardoor de kosten van een revisie hoger liggen. Welk type stuurhuis uw auto ook heeft, onze stuurhuisspecialisten zorgen ervoor dat deze vakkundig gereviseerd wordt. Wanneer er tijdens de revisie blijkt dat er reparaties uitgevoerd moeten worden, kunt u ook op onze expertise vertrouwen voor een professionele stuurhuisreparatie.

Vraag gerust een offerte aan

Bent u benieuwd wat een stuurhuisrevisie voor uw auto gaat kosten? Onze specialisten stellen graag een offerte op voor de revisie van uw onderdelen. Vraag een offerte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 0499 – 57 45 74 voor meer informatie. U kunt ook bij onze garage terecht om andere onderdelen van uw auto te reviseren.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!