0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis Mercedes-Benz Vito

Home » Stuurhuis Mercedes Vito

Voor een stuurhuis van een Mercedes-Benz Vito gaat u naar Hans de Haas Auto-onderdelen! Wij verkopen auto-onderdelen van verscheidene Duitse automerken aan garagebedrijven in heel Nederland en België. De onderdelen worden deskundig getest en op al onze producten krijgt u een jaar garantie.

Stuurhuis van een Mercedes-Benz Vito laten reviseren

Op zoek naar een stuurhuis van een Mercedes-Benz Vito? Kom dan naar onze garage in Oirschot! Hier koopt u tegen een zeer schappelijke prijs een stuurhuis voor uw Mercedes. Wij zijn gespecialiseerd in stuurhuizen en auto’s van Duitse makelij en hebben al 25 jaar ervaring in auto-onderdelen. Profiteer van de voordelen:

  • Deskundig en kosteloos technisch advies;
  • Klantvriendelijke benadering;
  • Snelle service, revisie van een stuurhuis binnen een dag.

Uitstekende gereviseerde auto-onderdelen en service

Revisies van auto-onderdelen vinden plaats in onze eigen werkplaats. Hier worden de onderdelen op een deskundige manier uit elkaar gehaald en grondig gereviseerd. Ze worden uitgebreid getest op onze speciale testbank, waardoor u gegarandeerd bent van een kwalitatief uitstekend onderdeel. Daarnaast leveren wij een excellente service. Mede dankzij onze uiterst klantvriendelijke benadering weten we klanten keer op keer voor een lange tijd aan ons te binden. Dat is voor ons de belangrijkste graadmeter voor succes.

Maak een afspraak met onze specialisten

Wij kunnen auto-onderdelen, waaronder stuurhuizen van Mercedes-Benz Vito, leveren aan garages in heel Nederland en België. Heeft u interesse, vragen of wilt u een stuurhuisrevisie laten uitvoeren? Neem contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0499 – 57 45 74. Onze specialisten vertellen u graag meer over de kosten van een stuurhuisrevisie. In onze werkplaats in Oirschot staat de koffie altijd klaar.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!