0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis Mercedes-Benz Vito

Home » Stuurhuis Mercedes Vito

Voor een stuurhuis van een Mercedes-Benz Vito gaat u naar Hans de Haas Auto-onderdelen! Wij verkopen nieuwe en gereviseerde auto-onderdelen van verscheidene Duitse automerken aan garagebedrijven in heel Nederland en België. De gereviseerde onderdelen worden deskundig getest en op zowel nieuwe als gereviseerde producten krijgt u een jaar garantie.

Stuurhuis van een Mercedes-Benz Vito: nieuw én gereviseerd mogelijk

Op zoek naar een nieuw of gereviseerd stuurhuis van een Mercedes-Benz Vito? Kom dan naar Hans de Haas Auto-onderdelen in Oirschot! Hier koopt u tegen een zeer schappelijke prijs een nieuw of gereviseerd stuurhuis. Wij zijn gespecialiseerd in auto’s van Duitse makelij en hebben al 25 jaar ervaring in auto-onderdelen. Profiteer van de voordelen:

  • Deskundig en kosteloos technisch advies
  • Klantvriendelijke benadering
  • Snelle service, revisie van een stuurhuis binnen een dag

Uitstekende gereviseerde auto-onderdelen en service

Revisies van auto-onderdelen vinden plaats in onze eigen werkplaats. Hier worden de onderdelen op een deskundige manier uit elkaar gehaald en grondig gereviseerd. Ze worden uitgebreid getest op onze speciale testbank, waardoor u gegarandeerd bent van een kwalitatief uitstekend onderdeel. Daarnaast leveren wij een excellente service. Mede dankzij onze uiterst klantvriendelijke benadering weten we klanten keer op keer voor een lange tijd aan ons te binden. Dat is voor ons de belangrijkste graadmeter voor succes.

Auto-onderdelen leverbaar in heel Nederland en België

Wij kunnen auto-onderdelen, waaronder stuurhuizen van Mercedes-Benz Vito, leveren aan garages in heel Nederland en België. Heeft u interesse, vragen of wilt u een revisie laten uitvoeren? Neem contact op door te bellen naar 0499 – 57 54 27 of 06 – 204 907 04. In onze werkplaats in Oirschot staat de koffie altijd klaar.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!