0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Revisie stuurpomp

Home » Revisie stuurpomp

Zoekt u een specialist voor de revisie van de stuurpomp? Hans de Haas Auto-onderdelen is waar u moet zijn, want wij zijn gespecialiseerd in dit specifieke onderdeel van de auto. U kunt rekenen op een snelle en professionele revisie van uw stuurpomp, waarbij de materialen en onderdelen direct op voorraad zijn. Wanneer dit onderdeel door ons is gepareerd of vervangen, weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt.

Revisie van uw stuurpomp: een essentieel onderdeel van het stuurmechanisme

Een stuurpomp zorgt ervoor dat de stuurbekrachtiging van uw auto naar behoren werkt. Wanneer er een revisie van uw stuurpomp nodig is, stuurt u een heel stuk moeilijker en hoort u een piepend geluid tijdens het sturen. Er zijn twee verschillende soorten stuurbekrachtiging: elektrische en hydraulische. De specialisten van onze garage zoeken naar een passende oplossing voor de reparatie of vervanging van de stuurpomp. Wanneer er andere problemen in de stuurbekrachtiging getraceerd worden, hoort u dit uiteraard meteen van ons. Of het nu gaat om een stuurpomp voor een Opel Vivaro bestelbus of een andere wagen, wij hebben de juiste onderdelen beschikbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten

Naast een professionele revisie van stuurhuizen of stuurpompen en bijbehorend kosteloos technisch advies, geven wij garantie op alle onderdelen en voeren wij de revisie van uw stuurhuis in één dag uit. Informeer ook naar onze andere werkzaamheden en specialisaties. Maak een afspraak met ons door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0499 – 57 45 74.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!