0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Uw stuurkolom reviseren nabij Vlaanderen

Home » Stuurkolom Vlaanderen

Als u in Vlaanderen woont, nabij steden zoals Antwerpen en Turnhout, kunt u voor de controle en revisie van uw stuurkolom terecht bij Hans De Haas Auto-onderdelen in Oirschot. Een defecte of versleten stuurkolom kan uw rijervaring drastisch beïnvloeden en uw veiligheid op de weg in gevaar brengen. Met jarenlange ervaring en een team van gespecialiseerde technici, staan wij klaar om u een service van topkwaliteit te bieden, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Deskundige revisie voor uw stuurkolom

De revisie van een stuurkolom is een complex proces dat de levensduur van uw auto kan verlengen en voor een veiliger rijervaring kan zorgen. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met stuurkolommen van een breed scala aan auto’s, waaronder de Fiat Punto. Of het nu gaat om slijtage door dagelijks gebruik of om complexere problemen, wij zijn er om u te helpen. Naast stuurkolommen zijn wij ook uw vertrouwde stuurhuisspecialisten. Heeft u een nieuwe auto of gaat het om het stuurhuis van een oldtimer? U kunt er in alle gevallen op vertrouwen dat de revisie van uw stuurhuis of andere onderdelen met de grootste zorg en expertise wordt uitgevoerd.

Maak vandaag nog een afspraak

Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze garage in Oirschot, slechts een korte afstand verwijderd van Vlaanderen. Uw veiligheid en comfort op de weg zijn onze prioriteit. Of u nu vragen heeft, een revisie nodig heeft, of gewoon uw stuurkolom wilt laten controleren, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!