0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Een EGR-koeler voor een Volkswagen Polo

Home » EGR-koeler Volkswagen Polo

Bent u op zoek naar een EGR-koeler voor een Volkswagen Polo? Bij Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot vindt u wat u zoekt. Door een van onze hoogwaardige EGR-koelers te kopen, vermindert u de hoeveelheid schadelijke stoffen die uw auto uitstoot en beschermt u uw motor effectief tegen schade.

Een EGR-koeler voor uw Volkswagen Polo kopen bij onze garage

Een goede EGR-koeler biedt talrijke voordelen voor uw Volkswagen Polo. Het helpt de uitstoot van uw auto te verminderen door het terugvoeren van een deel van de uitlaatgassen naar de motor. Hierdoor wordt de verbrandingstemperatuur verlaagd, wat resulteert in minder vorming van schadelijke stikstofoxiden. Bovendien verlengt u de levensduur van uw motor met een goede EGR-koeler door de piekverbrandingstemperatuur te verlagen. U kunt bij ons ook terecht voor onderdelen van andere Volkswagens, zoals stuurhuizen voor de Volkswagen Crafter. Daarnaast vindt u bij ons diverse onderdelen voor Opel-auto’s, zoals ABS-units voor de Opel Corsa.

Kom langs om uw nieuwe onderdelen te kopen

Breng een bezoek aan onze garage en vind de ideale EGR-koeler voor uw Volkswagen Polo. Onze specialisten helpen u graag te vinden wat u zoekt. U bent bij ons ook op de juiste plaats wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige stuurkolom. U kunt ook bij ons terecht voor diverse werkzaamheden aan uw auto. Maak een afspraak bij onze garage door ons te bellen 0499 – 57 45 74. U kunt ons ook gerust een bericht sturen via ons contactformulier voor meer informatie over onze onderdelen en diensten.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!