0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis voor een VW Crafter of Polo

Home » Stuurhuis VW Polo

Ook een stuurhuis voor een VW Polo of Crafter vindt u bij Hans de Haas auto-onderdelen in de buurt van Eindhoven. Door de jaren heen hebben wij een ruim assortiment opgebouwd met stuurhuizen van verschillende automerken, waaronder Volkswagen. Het duurt bij ons dan ook nooit lang voordat u een nieuw stuurhuis voor uw VW Polo of Crafter heeft gevonden.

Een stuurhuis voor een VW Polo of Crafter bij onze werkplaats in regio Eindhoven

Bij Hans de Haas auto-onderdelen geloven wij in de kwaliteit van ons werk én van onze producten. Daarom geven wij ook een lange garantie op een stuurhuis voor een VW Polo of Crafter in onze werkplaats nabij Eindhoven. Zo bent u er altijd zeker van dat uw auto weer rijdt als een zonnetje wanneer u hem bij ons in onderhoud heeft gegeven. Wij hebben niet alleen een flink assortiment aan gebruikte stuurhuizen in ons magazijn in de buurt van Eindhoeven opgeslagen; u kunt ook terecht bij Hans de Haas Auto-onderdelen voor een complete revisie van het stuurhuis van uw VW Polo of Crafter. Het stuurhuis wordt dan eerst volledig uit elkaar gehaald en grondig schoongemaakt. Ook bieden wij stuurhuizen van merken als Volvo, Suzuki, Audi, Mercedes en Ford aan.

Ook voor de revisie van een stuurhuis voor een VW Polo of Crafter

Het stuurhuis van uw VW Polo of Crafter wordt weer met zorg door een van onze specialisten in elkaar gezet. Zo heeft u voor een gering bedrag een stuurhuis dat aanvoelt alsof het net nieuw uit de fabriek komt. Wacht niet langer en kom langs bij onze garage in Oirschot voor een kop koffie. Bellen kan natuurlijk ook als u bijvoorbeeld vragen heeft. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0499 – 57 45 74.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!