0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurkolom voor een Fiat Punto

Home » Stuurkolom Fiat Punto

Voor een stuurkolom van een Fiat Punto gaat u naar Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot. Via een stuurkolom worden stuurbewegingen overgebracht naar de stuuras. Voor een veilige en comfortabele autorit, is een goedwerkende stuurkolom van groot belang. Wij leveren stuurkolommen van alle Fiat Punto modellen. Ook voor reparatie van uw stuurkolom kunt u bij ons terecht. Op al onze producten krijgt u een jaar garantie.

U koopt bij ons een hoogwaardige stuurkolom voor een Fiat Punto

Wij voeren revisies van auto-onderdelen altijd zelf uit, ook bij een stuurkolom voor een Fiat Punto. We halen de onderdelen deskundig uit elkaar en reviseren ze grondig. Ze worden uitgebreid getest op onze speciale testbank. Hierdoor leveren wij u gegarandeerd een kwalitatief uitstekend onderdeel. Daarnaast bieden wij een excellente service. U kunt bij ons terecht voor stuurkolommen van verschillende merken en modellen, zoals;

Neem contact op met onze specialisten

De specialisten van onze garage kunnen auto-onderdelen, waaronder stuurkolommen van de Fiat Punto, leveren aan garagebedrijven door heel Nederland en België. Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of wilt u een stuurhuisrevisie laten uitvoeren? Bel dan naar 0499 – 57 45 74. Bij ons bent u altijd van harte welkom voor een kop koffie.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!