0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurkolom Fiat Punto

Voor een stuurkolom van een Fiat Punto gaat u naar Hans de Haas Auto-onderdelen in Oirschot. Via een stuurkolom worden stuurbewegingen overgebracht naar de stuuras. Voor een veilige en comfortabele autorit, is een goedwerkende stuurkolom van groot belang. Wij leveren nieuwe en gereviseerde stuurkolommen van alle Fiat Punto modellen. Ook voor reparatie van uw stuurkolom kunt u bij ons terecht. Op al onze producten krijgt u een jaar garantie.

Kies uit een nieuwe of gereviseerde stuurkolom van een Fiat Punto

Bij ons koopt u voor een aantrekkelijke prijs een nieuwe of gereviseerde stuurkolom voor uw Fiat Punto. Wij hebben al 25 jaar ervaring in auto-onderdelen en kopen efficiënt in. Hierdoor kunnen wij u uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs bieden. En verder profiteert u bij ons ook van:

  • Een persoonlijke benadering
  • Snelle service, revisie van een stuurhuis is vaak binnen een dag klaar
  • Deskundig en kosteloos technisch advies

Gereviseerde auto-onderdelen en service: bij ons altijd goed

Wij voeren revisies van auto-onderdelen altijd zelf uit. We halen de onderdelen deskundig uit elkaar en reviseren ze grondig. Ze worden uitgebreid getest op onze speciale testbank. Hierdoor leveren wij u gegarandeerd een kwalitatief uitstekend onderdeel. Daarnaast bieden wij een excellente service. In de afgelopen jaren hebben wij veel vaste klanten gekregen die erg tevreden zeer tevreden over onze persoonlijke benadering. Wij zetten ons iedere dag optimaal in om dit succes te behouden.

Wij leveren auto-onderdelen in heel Nederland en België

Wij kunnen auto-onderdelen, waaronder stuurkolommen van de Fiat Punto, leveren aan garagebedrijven door heel Nederland en België. Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of wilt u een revisie laten uitvoeren? Bel dan naar 0499 – 57 54 27 of 06 – 204 907 04. Bij ons bent u altijd van harte welkom voor een kop koffie.

N

garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

kosteloos technisch advies

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!