0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuis reparatie Suzuki Swift

Wanneer u stuurproblemen ervaart bij de Suzuki Swift, dan is het verstandig om het stuurhuis op tijd van een reparatie te laten voorzien. Dit kunt u doen bij Hans de Haas Auto-onderdelen in Oirschot. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van het stuurhuis van modellen als de Suzuki Swift, Ford KA, Opel Corsa en nog veel meer. U kunt bij ons rekenen op een grondige reparatie die binnen één dag uitgevoerd wordt en een directe beschikbaarheid van stuurhuisonderdelen. Met onze hulp kunt u weer veilig de weg op met een gereviseerd stuurhuis.

Voorzie uw stuurhuis van een reparatie door onze experts

Een reparatie van het stuurhuis van uw Suzuki Swift is noodzakelijk wanneer u niet meer soepel kunt sturen en/of er een piepend geluid te horen is tijdens het sturen. Een stuurhuis kan elektrisch of hydraulisch zijn, wat ook afhankelijk is van de leeftijd van de auto. Om wat voor type stuurhuis het ook gaat, onze specialisten beschikken over een enorme hoeveelheid knowhow. Tot in de details wordt de reparatie van het stuurhuis van bijvoorbeeld uw Suzuki Swift uitgevoerd. U kunt ook na de reparatie altijd bij ons terecht wanneer dit nodig is. Wij richten ons dan ook op een samenwerking op de lange termijn, zodat u met zekerheid de weg op kunt. Bekijk wat wij voor u kunnen doen.

Volledige garantie en deskundig advies

Hans de Haas Auto-onderdelen onderscheidt zich door een combinatie van kwaliteit, service en deskundigheid. U kunt rekenen op een volledige garantie op de nieuwe én gereviseerde onderdelen die wij hebben ingebouwd. Tot onze professionele revisiewerkzaamheden behoort ook een deskundig technisch advies. Neem contact op wanneer u een reparatie aan het stuurhuis van uw Suzuki Swift wilt laten uitvoeren. Vul hiervoor het  contactformulier in of bel naar 0499 – 57 45 74.

N

Gespecialiseerd in nieuwe Opel onderdelen

N

Specialist in revisie en reparatie van auto onderdelen

N

Alle opel onderdelen uit voorraad leverbaar

Contact opnemen

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!