0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuisreparatie Suzuki Swift of Splash

Home » Stuurhuis reparatie Suzuki Swift

Wanneer het stuurhuis van uw Suzuki problemen ervaart, kunt u bij Hans de Haas Auto-onderdelen een reparatie laten uitvoeren, zowel voor de Suzuki Swift als Splash. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van het stuurhuis van modellen als de Suzuki Swift, Suzuki Splash, Ford KA, Opel Corsa en nog veel meer. U kunt bij ons rekenen op een grondige reparatie die binnen één dag uitgevoerd wordt en een directe beschikbaarheid van stuurhuisonderdelen. Met onze hulp kunt u weer veilig de weg op met een gereviseerd stuurhuis.

Voorzie uw stuurhuis van een reparatie voor uw Suzuki Swift of Splash

Een reparatie van het stuurhuis van uw Suzuki Swift of Suzuki Splash is noodzakelijk wanneer u niet meer soepel kunt sturen en/of er een piepend geluid te horen is tijdens het sturen. Een stuurhuis kan elektrisch of hydraulisch zijn, wat ook afhankelijk is van de leeftijd van de auto. Om wat voor type stuurhuis het ook gaat, onze specialisten beschikken over een enorme hoeveelheid knowhow. Tot in de details wordt de reparatie van het stuurhuis van bijvoorbeeld uw Suzuki Swift of Splash uitgevoerd. Wist u het stuurhuis van een ander automerk of model laten repareren? Wij verzorgen ook stuurhuisreparaties voor Volvo’s en andere merken.

Vraag onze experts om advies

Onze garage onderscheidt zich door een combinatie van kwaliteit, service en deskundigheid. U kunt rekenen op een volledige garantie op de gereviseerde onderdelen die wij hebben ingebouwd. Tot onze professionele revisiewerkzaamheden behoort ook een deskundig technisch advies. Neem contact met ons op wanneer u een reparatie of revisie aan het stuurhuis van uw Suzuki Swift of Suzuki Splash wilt laten uitvoeren. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0499 – 57 45 74.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!