0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuisreparatie Volvo

Een stuurhuisreparatie voor een Volvo is een delicate procedure die u het beste over kunt laten aan een specialist met ervaring. In Oirschot vindt u een dergelijke specialist. Hans de Haas auto-onderdelen heeft vele jaren ervaring met revisie en stuurhuisreparaties van onder andere Volvo. Wij hebben praktisch alle Volvo stuurhuizen wel in onze werkplaats gehad en zijn zo zeer bekend geworden met de stuurhuisreparaties voor Volvo.

De stuurhuisreparatie van uw Volvo hebben wij binnen een dag geregeld

Als u nu nog denkt dat de stuurhuisreparatie van uw Volvo een kostbare aangelegenheid is wat betreft tijd en geld, dan bent u nog niet bij Hans de Haas auto-onderdelen geweest. Onze vakkennis en specialistische apparatuur stelt ons in staat om een stuurhuisreparatie binnen een dag uit te voeren. U kunt meestal uw stuurhuis een dag later alweer ophalen. Buiten stuurhuisreparatie kunnen wij u de volgende services aanbieden:

  • Revisie van ieder type stuurhuis;
  • Revisie van stuurpompen;
  • Revisie van stuurkolommen;
  • Stuurhuizen voor diverse merken die u bij ons vanuit voorraad geleverd kunt krijgen.

Neemt u vooral contact met ons op wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening en of wij u op korte termijn kunnen helpen met de stuurhuisreparatie van uw Volvo. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0499 – 57 45 74. Uiteraard bent u ook altijd welkom op onze locatie in Oirschot voor een kop koffie.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!