0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurhuisreparatie Volvo

Home » Stuurhuisreparatie Volvo

Een stuurhuisreparatie voor een Volvo is een delicate procedure die u het beste over kunt laten aan een specialist met ervaring. In Oirschot vindt u een dergelijke specialist. Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot heeft vele jaren ervaring met revisie en stuurhuisreparaties van onder andere Volvo. Wij hebben praktisch alle Volvo modellen wel in onze garage gehad en zijn zo zeer bekend geworden met de procedure van stuurhuisreparatie voor Volvo.

De stuurhuisreparatie van uw Volvo hebben wij binnen een dag geregeld

Als u nu nog denkt dat de stuurhuisreparatie van uw Volvo een kostbare aangelegenheid is wat betreft tijd en geld, dan bent u nog niet bij Hans de Haas auto-onderdelen geweest. Onze vakkennis en specialistische apparatuur stelt ons in staat om een stuurhuisreparatie binnen een dag uit te voeren. U kunt meestal uw Volvo een dag later alweer ophalen. Buiten de reparatie van het stuurhuis van uw Volvo kunnen wij u de volgende services aanbieden:

Maak een afspraak met onze experts

Neemt u vooral contact met ons op wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening en of wij u op korte termijn kunnen helpen met de stuurhuisreparatie van uw Volvo. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0499 – 57 45 74. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze garage voor een kop koffie. U kunt ook een afspraak maken voor stuurhuisreparatie aan auto’s van andere merken en modellen.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!