0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurkolom Alfa Romeo Mito

Home » Stuurkolom Alfa Mito

Op zoek naar een stuurkolom voor een Alfa Romeo Mito? Zoek niet verder en kom naar Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot! Wij leveren auto-onderdelen aan garagebedrijven in heel Nederland en België. De stuurkolommen zijn uit voorraad leverbaar, zodat u niet lang hoeft te wachten. We leveren ook gereviseerde auto-onderdelen. Deze testen we altijd uitvoerig, zodat u van ons altijd uitstekende kwaliteit kunt verwachten.

Reparatie of revisie van een stuurkolom van een Alfa Romeo Mito

Voor een stuurkolom van een Alfa Romeo Mito gaat u naar Hans de Haas Auto-onderdelen. Ook voor de reparatie van uw stuurkolom bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben al 25 jaar ervaring in auto-onderdelen. Profiteer van de voordelen:

  • Een jaar garantie op alle onderdelen;
  • Deskundig en gratis technisch advies;
  • Klantvriendelijke benadering.

Gereviseerde onderdelen getest op speciale testbank

Revisies van auto-onderdelen vinden plaats in onze professionele garage. Hier worden de onderdelen op een deskundige manier gedemonteerd en grondig gereviseerd. Dit geldt ook voor andere onderdelen, zoals stuurhuizen van Porsche en andere merken. Ze worden uitgebreid getest op onze speciale testbank, waardoor u gegarandeerd bent van een kwalitatief uitstekend onderdeel. Daarnaast leveren wij een excellente service. Mede dankzij de uiterst klantvriendelijke benadering hebben we veel vaste, trouwe klanten. Wij doen er alles aan om hen tevreden te stellen en ons succes te handhaven.

Neem contact op met onze experts

Wij leveren auto-onderdelen, waaronder stuurkolommen van de Alfa Romeo Mito, aan klanten in heel Nederland en België. Interesse, vragen of wilt u een stuurhuisrevisie laten uitvoeren? Bel dan naar 0499 – 57 45 74 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. U kunt ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een stuurkolom voor een Fiat Panda of kolommen voor andere merken.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!