0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurkolom Alfa Romeo Mito

Home » Stuurkolom Alfa Mito

Op zoek naar een stuurkolom voor een Alfa Romeo Mito? Zoek niet verder en kom naar Hans de Haas Auto-onderdelen in Oirschot! Wij leveren auto-onderdelen aan garagebedrijven in heel Nederland en België. De stuurkolommen zijn uit voorraad leverbaar, zodat u niet lang hoeft te wachten. We leveren ook gereviseerde auto-onderdelen. Deze testen we altijd uitvoerig, zodat u van ons altijd uitstekende kwaliteit kunt verwachten.

Een nieuwe of gereviseerde stuurkolom van een Alfa Romeo Mito

Voor een nieuwe of gereviseerde stuurkolom van een Alfa Romeo Mito gaat u naar Hans de Haas Auto-onderdelen. Ook voor de reparatie van uw stuurkolom bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben al 25 jaar ervaring in auto-onderdelen. Profiteer van de voordelen:

  • Een jaar garantie op nieuwe én gereviseerde onderdelen
  • Deskundig en gratis technisch advies
  • Klantvriendelijke benadering

Gereviseerde onderdelen getest op speciale testbank

Revisies van auto-onderdelen vinden plaats in de werkplaats in Oirschot. Hier worden de onderdelen op een deskundige manier gedemonteerd en grondig gereviseerd. Ze worden uitgebreid getest op onze speciale testbank, waardoor u gegarandeerd bent van een kwalitatief uitstekend onderdeel. Daarnaast leveren wij een excellente service. Mede dankzij de uiterst klantvriendelijke benadering hebben we veel vaste, trouwe klanten. Wij doen er alles aan om hen tevreden te houden en ons succes te handhaven.

Leverancier in heel Nederland en België

Wij leveren auto-onderdelen, waaronder stuurkolommen van de Alfa Romeo Mito, aan klanten in heel Nederland en België. Interesse, vragen of wilt u een revisie laten uitvoeren? Bel dan naar 0499 – 57 54 27 of 06 – 204 907 04. Bij ons in Oirschot staat de koffie altijd klaar.

N

garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

kosteloos technisch advies

Contact opnemen

     

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!