0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Een stuurhuis voor Audi of Mercedes

Home » Stuurhuis Audi

Een nieuw stuurhuis voor uw Audi of Mercedes laten installeren, is een klus waar u bij de merkdealer flink voor in de buidel moet tasten, maar waarbij u in onze werkplaats in de buurt van Eindhoven ook terechtkunt. Bij Hans de Haas auto-onderdelen heeft u een nieuw stuurhuis voor uw Audi of Mercedes voor een zeer schappelijke prijs. En omdat wij vertrouwen op onze kundigheid en onze onderdelen, kunnen wij u een aantrekkelijke garantie op stuurhuizen bieden.

Wij kunnen ook het bestaande stuurhuis van uw Audi of Mercedes repareren in regio Eindhoven

Het is niet altijd nodig om het stuurhuis van uw Audi of Mercedes meteen te vervangen, weten wij uit ervaring in onze werkplaats in de omgeving van Eindhoven. In veel gevallen kunnen wij het bestaande stuurhuis namelijk voor u repareren. Als u merkt dat het stuurhuis van uw Audi of Mercedes begint te lekken of geluid maakt, is het verstandig om even bij ons aan te kloppen. Ook voor andere onderdelen, waaronder dynamo’s, aircopompen en stuurpompen, zit u bij ons goed. Wij bieden deze ook aan voor merken als bijvoorbeeld Opel, Volkswagen en Volvo.  

Kom langs in de werkplaats

Kom snel langs op onze vestiging in de buurt van Eindhoven voor een stuurhuis voor uw Audi of Mercedes en maak gebruik van onze klantgerichte dienstverlening. Bij Hans de Haas auto-onderdelen zijn wij met name gespecialiseerd in auto’s van Duitse makelij en bieden wij een jaar garantie op gerepareerde onderdelen. Wacht dus niet langer en voorkom grotere problemen aan uw auto door langs te komen bij Hans de Haas auto-onderdelen in Oirschot. U kunt een afspraak maken door ons te bellen op telefoonnummer 0499 – 57 45 74. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!