0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurkolom voor een Fiat Panda

Heeft u een stuurkolom nodig voor uw Fiat Panda? Of wilt u de huidige stuurkolom laten repareren? Dan bent u bij Hans de Haas Auto-onderdelen aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van stuurhuisrevisie. De stuurkolommen die wij leveren zijn van topkwaliteit. Ook wanneer we uw huidige stuurkolom voor u reserveren, bent u er zeker van dat het stuurhuis van uw Fiat Panda er weer jaren tegenaan kan.

Laat de stuurkolom van uw Fiat Panda reviseren door de experts

De stuurkolom van een Fiat Panda kent voor ons allang geen geheimen meer. Onze deskundige medewerkers hebben dit onderdeel al binnen een dag voor u gereviseerd. Wij staan voor de volle 100% achter de stuurhuizen en andere onderdelen die wij afleveren. Daarom ontvangt u bij ons een uitgebreide garantie op alle gereviseerde onderdelen. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor kosteloos technisch advies. Twijfelt u of revisie van uw huidige stuurkolom nog zin heeft of dat u deze beter voor een nieuw of gereviseerd model kunt vervangen? Dan denken we graag met u mee over de meest betrouwbare en kosteneffectieve oplossing.

Reken op een snelle revisie van topkwaliteit

Schakel ons in voor de revisie van uw stuurhuis en wees verzekerd van topkwaliteit. Wij leveren alle onderdelen uit voorraad. Zo is de revisie van de stuurkolom van uw Fiat Panda is snel geregeld. Wilt u een revisie laten uitvoeren of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0499 202 569. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen of langskomen in de werkplaats in Oirschot.

N

Gespecialiseerd in nieuwe Opel onderdelen

N

Specialist in revisie en reparatie van auto onderdelen

N

Alle opel onderdelen uit voorraad leverbaar

Contact opnemen

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!