0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Stuurkolom voor een Fiat Panda in regio Eindhoven

Home » Stuurkolom Fiat Panda

Heeft u een stuurkolom nodig voor uw Fiat Panda in de omgeving van Eindhoven? Of wilt u de huidige stuurkolom laten repareren? Dan bent u bij Hans de Haas Auto-Onderdelen in Oirschot aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van stuurhuisrevisie. De stuurkolommen die wij leveren zijn van topkwaliteit. Ook wanneer we uw huidige stuurkolom reviseren, bent u er zeker van dat het stuurhuis van uw Fiat Panda er weer jaren tegenaan kan.

Laat de stuurkolom van uw Fiat Panda reviseren door experts

De stuurkolom van een Fiat Punto of Panda kent voor onze werkplaats allang geen geheimen meer. Onze deskundige medewerkers hebben dit onderdeel al binnen een dag voor u gereviseerd. Wij staan voor de volle 100% achter de stuurhuizen en andere onderdelen die wij afleveren. Daarom ontvangt u bij ons een uitgebreide garantie op alle onderdelen. Daarnaast kunt u op de specialisten van onze garage rekenen voor kosteloos technisch advies. Twijfelt u of revisie van uw huidige stuurkolom nog zin heeft of dat u deze beter voor een ander model kunt vervangen? Dan denken we graag met u mee over de meest betrouwbare en kosteneffectieve oplossing.

Reken op een snelle revisie van topkwaliteit

Schakel ons in voor de revisie van uw stuurhuis en wees verzekerd van topkwaliteit. Wij leveren alle onderdelen uit voorraad, zoals een stuurkolom voor de Alfa Romeo Mito. Zo is de revisie van de stuurkolom van uw Fiat Panda snel geregeld in onze werkplaats. Wilt u een revisie laten uitvoeren of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0499 – 57 45 74. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen of langskomen in onze werkplaats.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!