0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Een stuurpomp voor een Volkswagen in Eindhoven

Een stuurpomp voor uw Volkswagen kunnen wij bij Hans de Haas Auto-Onderdelen in de omgeving van Eindhoven niet alleen vanuit voorraad aan u leveren. Wij kunnen de stuurpomp ook nog eens monteren in uw Volkswagen in onze werkplaats in Oirschot. De stuurpomp is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de stuurbekrachtiging van een auto naar behoren werkt.

Een stuurpomp voor een Volkswagen laat u bij ons installeren

Bij de nieuwste modellen is de stuurpomp vervangen door een elektrische variant, maar bij oudere Volkswagens werkt de stuurbekrachtiging echter nog altijd hydraulisch. Wanneer de stuurpomp van uw Volkswagen of Opel Meriva niet goed meer werkt, dan merkt u dat het sturen stroever gaat en u kunt een piepend geluid horen tijdens het sturen. Kom in dit geval langs bij Hans de Haas auto-onderdelen en wij zorgen ervoor dat uw auto of bestelbus snel weer soepel stuurt. Wij bieden verschillende gereviseerde en nieuwe onderdelen aan. U kunt bij ons ook terecht voor de revisie van uw stuurhuis.

Ontdek onze uitgebreide service

U kiest voor onze garage wanneer u een stuurpomp nodig heeft voor uw auto. Wij zijn niet alleen specialist in Duitse automerken zoals Volkswagen, maar wij bieden een uitgebreide service voor een stuurpomp of andere onderdelen. Bel ons daarom nu om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0499 – 57 45 74.

N

Nieuwe en gereviseerde onderdelen

N

Onderdelen van topmerken

N

Revisie in één dag

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!