0499 - 57 45 74 info@hansdehaas.nl

Een stuurpomp voor een Volkswagen of Opel Vivaro

Een stuurpomp voor uw Volkswagen of voor bestelauto’s zoals de Opel Vivaro kunnen wij bij Hans de Haas Auto-onderdelen in de omgeving van Eindhoven niet alleen vanuit voorraad aan u leveren, wij kunnen de stuurpomp ook nog eens monteren in uw Volkswagen of Opel Vivaro. De stuurpomp is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de stuurbekrachtiging van een auto naar behoren werkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Een stuurpomp voor een Opel Vivaro of Volkswagen laat u installeren bij ons in regio Eindhoven

Bij de nieuwste modellen is de stuurpomp vervangen door een elektrische variant, maar bij oudere Volkswagens en bestelbussen zoals de Opel Vivaro werkt de stuurbekrachtiging echter nog altijd hydraulisch. Wanneer de stuurpomp van uw Volkswagen, of Opel Vivaro, niet goed meer werkt, dan merkt u dat het sturen stroever gaat en u kunt een piepend geluid horen tijdens het sturen. Kom in dit geval langs bij Hans de Haas auto-onderdelen en wij zorgen ervoor dat uw auto of bestelbus snel weer soepel stuurt. Wij bieden verschillende gereviseerde en nieuwe onderdelen aan.

Ontdek onze uitgebreide service

U kiest voor Hans de Haas auto-onderdelen in Oirschot in de buurt van Eindhoven wanneer u een stuurpomp nodig heeft voor uw auto. Wij zijn niet alleen specialist in Duitse automerken zoals Volkswagen en de Opel Vivaro, maar wij bieden een uitgebreide service voor een stuurpomp of andere onderdelen die bestaat uit:

  • Uitgebreide garantie op alle gereviseerde onderdelen
  • Deskundig en resultaatgericht advies
  • Kosteloos technisch advies
  • Een snelle service, vaak binnen een dag

Bel ons daarom nu om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0499 – 57 45 74.

N

Garantie op alle gereviseerde onderdelen

N

Deskundig- en resultaatgericht advies

N

Revisie van uw eigen stuurhuis binnen één dag

N

Kosteloos technisch advies

Contact opnemen

    Zin in een kopje koffie?

    Kom gerust langs voor een kopje koffie of maak een afspraak!